Επαγγελματικές Κάρτες Πολυτελείας – LetterPress Printing

Ειδικά χαρτιά πολυτελείας, ειδικές εκτυπώσεις, μεταλλοτυπία, ανάγλυφο Γκοφρέ, Letterpress printing, Σόκορο, ιδιαίτερος σχεδιασμός και κομψό φινίρισμα.

Στη δημιουργία και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών σε ιδιαίτερα χαρτιά, υφές αλλά και τη μέθοδο letterpress printing η printnow.gr έχει δημιουργήσει την εταιρεία Graph Type η οποία εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην εκτύπωση εντυπωσιακών και πολυτελών καρτών.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της GraphType.com. Έχουμε επιλέξει για εσάς μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και ευφάνταστες κάρτες, υφές αλλά και σχέδια. Με μία επίσκεψη στη σελίδα μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές ανάμεσα σε 18 διαφορετικές High End Business Cards που έχουμε ετοιμάσει και προτείνουμε.

Με τη μέθοδο Letterpress Printing που σας προσφέρει η printnow.gr σε συνεργασία με την graphtype.gr μπορείτε να κάνετε κάτι απλό να ξεχωρίσει.

Κωδικός προϊόντος: 2011 Κατηγορία:

Περιγραφή

Letterpress Printing

Η μέθοδος letterpress printing που έχουμε επιλέξει για τις High end Business Cards που διαθέτουμε προσθέτει κύρος και αξιοπιστία στις επαγγελματικές κάρτες. Τα χαρτιά πολυτελείας και οι υφές που χρησιμοποιούμε αποπνέουν εξειδίκευση και αυτοπεποίθηση. Μία καλή επαγγελματική κάρτα πρέπει να εκπέμπει σιγουριά και επαγγελματισμό.

H printnow.Gr με την εκτύπωση Letterpress σας έχει δώσει την επιλογή να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας με μία επαγγελματική κάρτα που θα δείχνει εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα. Η εικόνα που θα έχετε θα είναι πολυτελής και αξιόπιστη.

Για να δημιουργήσετε την επαγγελματική σας κάρτα με Letterpress Printing αλλά και να πάρετε ιδέες και προτάσεις από προηγούμενες δουλειές μας, πατήστε εδώ.

Μερικές πληροφορίες για την GraphType.com & τη μέθοδο Letterpress Printing

GraphType.com

“Η ιστορία μας στον χώρο της τυπογραφίας αρχίζει το 1958 στην Αθήνα, Ελλάδα”.

1958
Η μέθοδος εκτύπωσης που επικράτησε κατά τη διάρκεια αυτών των ετών ήταν η εκτύπωση Letterpress. Μια τέχνη στην πραγματικότητα, η οποία απαιτούσε ειδικές δεξιότητες και φροντίδα.

Γέννηση της GraphType 2015
Οι παραπάνω δεξιότητες, μαζί με τις σύγχρονες ιδέες του δημιουργικού μας τμήματος, γέννησαν την GraphType. Μια εταιρεία που συνδυάζει μια παλιά τέχνη με σύγχρονες ιδέες για μοναδικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα όσο και στην αισθητική.

Αποτέλεσμα

Επιλέγοντας τα καλύτερα ειδικά χαρτιά και εφαρμόζοντας ειδικές τεχνικές όπως εκτύπωση μεταλλοτυπίας, εκτύπωση Γκοφρέ, εκτύπωση Letterpress, Σόκορο και διάφορες άλλες τεχνικές φινιρίσματος καταφέρνουμε ένα μοναδικό και κομψό αποτέλεσμα.

Η GraphType.com είναι το αποτέλεσμα 61 χρόνων εμπειρίας στις εκτυπώσεις.

“Επειδή η τυπογραφία δεν είναι μόνο η δουλειά μας. Είναι η ζωή μας.”

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.