Κουτιά Συσκευασίας

Η Printnow.gr αναλαμβάνει την μελέτη και κατασκευή οποιουδήποτε είδους κουτιού ενδιαφέρει την επιχείρηση σας.

Ο ρόλος του είναι σημαντικός καθώς είναι αυτό που “περιέχει” το προϊόν σας πριν φτάσει στα χέρια του πελάτη σας και θα τον προϊδεάσει για την ποιότητα των προϊόντων σας.

Συμπληρώστε την διπλανή φόρμα και ζητήστε μας προσφορά για κουτιά συσκευασίας σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κωδικός προϊόντος: 2006 Κατηγορία:

Περιγραφή

Κουτιά Συσκευασίας

Η printnow.gr για οποιοδήποτε project σας προσφέρει συμβουλευτικό χρόνο για να έχετε εγγυημένα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα κουτιά συσκευασίας. Θέλουμε να είμαστε σίγουρα πως σας προσφέρουμε τη μέγιστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Οποιαδήποτε χρήση και αν επιθυμείτε να κάνετε στα κουτιά συσκευασίας μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς.

Στην printnow.Gr μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό και την εκτύπωση για κουτιά συσκευασίας έτσι όπως τα επιθυμείτε εσείς. Μπορούν να περιέχουν πληροφορίες, logo αλλά και οτιδήποτε άλλο κρίνετε εσείς πως είναι απαραίτητο να υπάρχει πάνω στο κουτί. Ακόμη, σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλα τα σχέδια και μεγέθη ή ακόμη και να μας ορίσετε εσείς τις διαστάσεις που θέλετε.

Επιλογές και διαδικασία για κουτιά συσκευασίας
  • Μελέτη και κατασκευή κουτιών συσκευασίας
  • Ειδικές κατασκευές
  • Για οποιοδήποτε προϊόν
  • Κλείσιμο με κόλλα ή χωρίς
  • Ιδανικά μια παραγγελίες άνω των 1.000 τμχ

Σας προτρέπουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε αρχική φάση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. Περιγράφοντας μας με μερικά λόγια τι είναι αυτό που επιθυμείτε θα μπορέσουμε να έχουμε μία εικόνα σχετικά με το προϊόν που θα πρέπει να δημιουργήσουμε. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε κάποια πράγματα έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας συμβουλεύσουμε κατάλληλα αλλά και καθορίσουμε μία τιμή προσφοράς.

Μην ξεχνάτε πως κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε είναι ξεχωριστή για εμάς. Τα προϊόντα που δημιουργούμε και προσφέρουμε είναι μοναδικά και έχουν την αμέριστη προσοχή μας. Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.